Kirja

Kirja

Kirjassa kiteytyy satojen, ehkä tuhansien yhteisten rukoussessioiden yritysten, erehdysten, onnistumisten, kysymysten, vastausten, läpimurtojen, jännitteiden, selvittelyjen ja sovintojen kautta ripaus siitä miten Jumala opettaa seurakuntaansa rukoilemaan ja ylistämään yhdessä. Jeesus rakastaa meitä sellaisella palavuudella ja armolla, että voimme oppia rukoilemaan seurakuntana Hänen sydämensä sykkeessä niin, että Isän Jumalan tahto tapahtuu maailmassamme.

Tämä kirja alkoi Raamatun kohdista, kysymyksistä ja ajatuksen raakileista, joita tuhertelin paperinpalasille, usein rukouskokousten jälkeen. Hyvin hitaasti näistä hitusista alkoi jäsentyä näköaloja Jumalaan ja siihen mitä hän halusi vaikuttaa meissä ja keskellämme. Haluan rohkaista sinua, kun etsit Jumalan tahtoa ja suunnitelmaa elämässäsi: Heitä vaatimusten rimat pois ja kirjoita kaikkea kokemukseesi liittyvää ylös. Tulet hämmentymään siitä miten paljon muut rakentuvat siitä miten ja mitä olet oppinut. Ratkaisevaa on antaa kokemuksellesi sanallinen muoto – eli yksinkertaisesti jakaa se! Näin rakennumme rakkaudessa 🙂

Kirkkauden Isä, me rukoilemme että kirkkautesi tunteminen leviää vastustamattomalla tavalla maanosassamme. Herättäköön elävä ja palava rakkautesi liekki sydämemme ylistämään ja rukoilemaan Sinua, Jeesus Kristus, Kirkkauden Kuningas. Puhdistukoon elämämme kuluttavassa tulessasi niin, että seurakuntana nousemme suurena joukkona kantamaan kirkkauttasi maailman kansoihin. Annamme kaiken kunnian Sinulle. Palvomme sinua Ikiaikainen Jumala, sydämemme Valtias, Kansojen Kuningas!


Häikäisevän kaunis.zipLataa kirja